RebelRoot: Ethical fashion from Barcelona

Ecologie en fair trade handel nemen terecht een steeds belangrijkere rol in.  Ethical fashion merken worden dan ook populairder en bieden een alternatief voor wie op zoek is naar kledij die organisch en ethisch werd geproduceerd.  RebelRoot is reeds sinds 2012 een referentie in Barcelona, Spanje.

De filosofie van RebelRoot is: respect voor de mensenrechten en bescherming van onze leefomgeving.  Ze volgen dan ook alle stappen en standaards van het Fair Trade label en bieden ecologische kledij die ethisch werd geproduceerd.

Er wordt gebruik gemaakt van stoffen zoals organisch katoen, bamboe en Tencel om de organische kledij van RebelRoot te produceren.  Volledig vrij van pesticiden en chemische behandeling.

Ethical fashion is essentieel in onze hedendaagse samenleving.  RebelRoot maakt gebruik van traditionele technieken en een artisanale productie met designs “Made in Barcelona”.  Hun doel is een unieke connectie te maken tussen ontwikkelaar en klant.  Neem zeker eens een kijkje in hun online shop.

Bron: 1001camisetas.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s