Shirts The Big Bang Theory

We zitten ondertussen al in het 11de seizoen van The Big Bang Theory en deze serie blijft razend populair.  Na zovele jaren op televisie heeft de serie reeds tal van fantastische televisie-momenten en quotes op het palmares.  Ondertussen hebben Sheldon Cooper en co een plaats in ons hart veroverd.

Er zijn dan ook talloze shirts van The Big Bang Theory beschikbaar die daarbovenop zeer veel verkocht worden in online shops.  Het typische Bazinga shirt hebt u dan ongetwijfeld reeds de revue zien passeren.

Het is niet altijd eenvoudig om originele The Big Bang Theory shirts te vinden, maar we zijn op zoek gegaan en een selectie voor jullie gemaakt.  No, we’re not crazy…our mothers had us tested!

De fratsen en uitspraken van Sheldon hebben van hem waarschijnlijk het populairste personage gemaakt.  Maar uiteraard draait de serie niet enkel rond hem en kan u ook shirts van andere personages vinden zoals Leonard Hofstadter en Howard Wolowitz.

En voelt u een verkoudheid of griep opkomen?  Troost uzelf dan met een shirt van Soft Kitty, een song die we nooit zullen vergeten!

Bron: 1001camisetas.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s